
Com ho fem?
Mitjançant l’educació, la formació i la participació combinem marc teòric i dinàmiques de reflexió individuals i grupals.
​
Incorporem la mirada i pràctica feminista, didàctica i curosa per apropar els coneixements a totes les persones, independentment de la seva formació prèvia. Utilitzem un llenguatge proper i amè i ple de continguts.
​
Treballem amb metodologies participatives. En totes les nostres accions prima la participació: aportant el contingut teòric des de diferents canals, acollint les veus transgressores, escoltant i comptant amb l’energia de cada grup, per a generar espais d’aprenentatge i intercanvi col·lectius.
Les nostres metodologies es basen en:

Les tècniques de facilitació participatives i vivencials
En les nostres accions les participants tenen una experiència vívida. A través de les interaccions les persones assumeixen una funció activa i comparteixen un esdeveniment que els permet reflexionar i adquirir coneixements.

La mirada restaurativa
Busquem la participació de les persones afectades i implicades en el conflicte o agressió, per identificar i adreçar col·lectivament danys, necessitats i obligacions amb la intenció de moure’s cap a noves relacions sanes.

La perspectiva feminista i l’ètica de la cura
Ens aproximem a les realitats en les que intervenim posant l'atenció a tot el que envolta la construcció de la categoria de gènere i les seves relacions de poder.

La curiositat crítica i creativitat
La nostra intervenció parteix d'una curiositat crítica que proposa analitzar l'estructura i consistència dels raonaments, particularment opinions o afirmacions que la gent accepta com a veritables en el context de la vida quotidiana.
Els nostres valors son:
Perspectiva feminista
Prevenció primària
Aprenentatge significatiu
Empoderament de les dones
Perspectiva intercultural
Redefinició de les masculinitats
Interseccionalitat
Paradigma de les violències masclistes